Om bloggen

Medicinstudiet er et yderst populært studie i Danmark. Mange hundreder (op mod tusinde) ansøgere forsøger hvert år at få en plads på studiet. Snittet for at komme ind er tårnhøjt, hvilket mange gymnasieelever i dag knokler for at opnå. Heldigvis findes der også muligheder for at blive optaget via kvote 2, hvor adgangskravene kan være meget forskellige fra universitet til universitet.

Jeg har lavet bloggen i håb om at kunne give et indblik i noget af det liv, man kan opleve som studerende på medicin. Især for dem der ønsker at starte på studiet, men også for andre der interesserer sig for studiet eller livet som studerende med børn. De fleste indlæg vil dog fokusere på det faglige i studiet.

Jeg vil forsøge at kategorisere så mange af de indlæg jeg laver som muligt, så det eksempelvis er let at finde frem til områder omkring optaget på studiet, det faglige indhold, sociale aktiviteter osv.

Hvis i har spørgsmål til studiet må i meget gerne skrive.

DISCLAIMER:

Denne blog er et udtryk for min egen holdning og viden omkring forskellige områder. Den afspejler ikke Syddansk Universitets holdning til eventuelt optag og muligheder for optag på uddannelsen.
Jeg tager ikke ansvar for, hvis noget viden viser sig at være forældet eller forkert! Når i skal have fakta, så hold jer til de sider der er officielle fra universitetets side.

Jeg giver ikke personlig vejledning i områder som optag, merit og deslige over bloggen, men vil gerne svare på spørgsmål om det at være studerende og læse medicin. For mere personlig studievejledning kan i kontakte E-vejledningen eller det enkelte universitet.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s